تماس با ما

۰۹۱۳۴۲۵۱۰۹۳

اخبار دام طیور آبزیان مرداد 1402

افزایش ۱۲ درصدی قیمت گندم پس از خروج روسیه از توافق غلات

آنچه در این مقاله میخوانید!

اخبار دام طیور آبزیان ۴ مرداد ۱۴۰۲

از زمان خروج روسیه از توافق صادرات غلات با اوکراین، قیمت گندم در بازار جهانی بیش از ۱۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از تاس، قیمت گندم در بورس کالای شیکاگو از زمان خروج روسیه از توافق صادرات غلات با اوکراین بیش از ۱۲ درصد افزایش داشته است.

فقط در معاملات شب گذشته بورس کالای شیکاگو قیمت گندم برای تحویل در ماه سپتامبر ۵.۴۵ درصد افزایش یافت و به ۷.۳۴ دلار به ازای هر بوشل رسید.

قیمت ذرت هم در همین معاملات ۳.۵۱ درصد افزایش یافت و به ۵.۵۵ دلار در هر بوشل رسید. با این حساب قیمت ذرت هم از زمان خروج روسیه از توافق مذکور ۹.۵ درصد رشد کرده است.

به گزارش فارس، چند روز پیش و تنها ۵ روز مانده به یک ساله شدن توافق صادرات غلات بین روسیه و اوکراین که در جولای سال ۲۰۲۲ و با پادرمیانی ترکیه و سازمان ملل حاصل شده بود، مسکو به خاطر عدم پایبندی طرفین به تعهدات در این توافق در قبال روسیه، از این توافق خارج شد و عملا امکان ادامه صادرات غلات اوکراین  از بنادر دریای سیاه به خصوص بندر اودسا از بین رفت.

لینک خبر: خبرگزاری فارس

اشتراک گذاری:

دسته بندی محصولات

دسته بندی محصولات دستچین عالی

خوراک دام سبک

خوراک دام سنگین

روغن های گیاهی

عضویت در خبرنامه

درخبرنامه ما عضو شوید

لورم ایپسوم متن ساختــگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیــک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *