خط عملیات حرارتی شامل: خط خشک کن دانه های روغنی، خط تبدیل ضایعات و پسماندهای گیاهی مرطوب صنایع غذایی به محصولات خشک و آماده مصرف با ارزش غذایی بالا در صنعت تولید خوراک دام و طیور و آبزیان از جمله توانمندیهای مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی است.
شرکت دستچین در سال ۱۳۸۷ پس از کسب مجوز های لازم از سازمان جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی در استان اصفهان با تولید انواع خوراک دام فعالیت خود را آغاز نمود.
در سال ۱۳۹۰ با نصب خط یکپارچه (continuous)، مرکب از تجهیزات و ماشین آلات اختصاصی شامل: خطوط آبگیری (عصاره گیری)، میکسر و کاندیشنر جهت اختلاط و همگن سازی (مایعات رقیق و غلیظ با پودرهای جامد، خشک کن روتاری فول استنلس استیل با توان خشک کردن انواع مواد با منشأ گیاهی (فسادپذیر و دارای تا ۸۰% رطوبت) به ظرفیت ورودی ۲۵ تن در شبانه روز، خط بوجاری و متعلقات مربوطه به ظرفیت تا ۵ تن در ساعت، حوزه فعالیت خود را توسعه داد.
فرآوری دانه سویا
در سال 1394 مجتمع دستچین طی یک پروژه تحقیقاتی یک ساله موفق به دستیابی به تکنولوژی فرآوری دانه سویا و افزایش پروتئین عبوری سویا (RUP) گردید. طی این فرآیند، بخش زیادی از فاکتورهای ضد تغذیه ای موجود در دانه سویا حذف و به طور همزمان پروتئین عبوری (RUP) موجود در دانه سویا به میزان قابل ملاحظه افزایش یافت که محصول حاصل تأثیر بسیار بالایی در افزایش تولید شیر و همچنین افزایش میزان چربی موجود در شیر به همراه دارد.
در فرآیند تولید فول فت سویا، خطر فسادپذیری محصول به علت متلاشی شدن دانه سویا و آزاد شدن چربی و سپس اکسید شدن سریع آن بسیار بالا است در حالیکه محصول جدید به نام دانه سویای فرآوری شده پس از انجام فرآیند تولید به شکل دانه سویای کاملا سالم باقیمانده و امکان نگهداری آن بدون آنکه با خطر فساد روبرو باشد به مدت بسیار بالاتری وجود دارد.