مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی
جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)
مطالب و مقالات
18 اسفند 1401
18 اسفند 1401
فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
26 مرداد 1399
26 مرداد 1399
بارمیکروبی شیر برای تولید شیر باکیفیت و مرغوب همواره باید تحت بررسی و کنترل باشد تا شیر تولیدی به بالاترین قیمت به فروش برسد.
1 مرداد 1402
1 مرداد 1402
وعده دوم آغوز به مقدار 2 تا 3 لیتر، 6 تا 12 ساعت بعد از اولین وعده برای به حد مطلوب رساندن مقدار ایمنی غیرفعال در گوساله ها مفید می باشد.
فیلم های آموزشی
28 خرداد 1399
28 خرداد 1399
گوسفند نژاد سافولک از محبوبیت زیادی برخوردار است و علت آن نیز رشد سریع و افزایش وزن نسبتاً ناگهانی آن است و نسبت زیادی از وعده غذای گوسفند سافولک به بافت پروتئینی و تولید گوشت تبدیل می شود و همچنین در تولید مثل گوسفند سافولک هم نسبتاً فعال هستند و لذا پرورش گوسفند سافولک در اروپا و آمریکا بسیار متداول است.
25 فروردین 1399
25 فروردین 1399
شناخت عمومی بز سانن و آلپاین از نظر ظاهری در این ویدیوی آموزشی کوتاه می تواند به افرادی که برای اولین بار به موضوع پرورش بزهای سانن و آلپاین فکر می کنند کمک کند.
10 بهمن 1401
10 بهمن 1401
کالبد شکافی گوسفند بعد از مرگ حیوان می تواند کمک زیادی به تشخیص علت مرگ گوسفند کند. با این کار می توان از بروز تلفات بیشتر در گله جلوگیری کرد.
اخبار برگزیده صنعت دامپروری
3 اردیبهشت 1403
3 اردیبهشت 1403
اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
4 فروردین 1403
4 فروردین 1403
اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402
3 اسفند 1402
اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه