مجتمع صنایع تبدیلی دستچین عالی

جدیدترین محصولات (فروش از طریق سامانه بازارگاه)

مطالب و مقالات

18 اسفند 1401

پاستوریزه کردن چیست؟

فرآیند پاستوریزه کردن، سلامت خوراک و طول مدت ماندگاری را بهبود می دهد بدون اینکه تغییری در کیفیت آن ایجاد شود. اما تغییرات اندکی در محتوای ویتامین ها صورت می گیرد.
26 مرداد 1399

بار میکروبی شیر را برای تولید شیر باکیفیت کنترل کنید

بارمیکروبی شیر برای تولید شیر باکیفیت و مرغوب همواره باید تحت بررسی و کنترل باشد تا شیر تولیدی به بالاترین قیمت به فروش برسد.
1 مرداد 1402

وعده دوم آغوز در انتقال ایمنی غیرفعال مفید می باشد

وعده دوم آغوز به مقدار 2 تا 3 لیتر، 6 تا 12 ساعت بعد از اولین وعده برای به حد مطلوب رساندن مقدار ایمنی غیرفعال در گوساله ها مفید می باشد.

فیلم‌ های آموزشی

28 خرداد 1399

پرورش گوسفند سافولک و آشنایی با آن

گوسفند نژاد سافولک از محبوبیت زیادی برخوردار است و علت آن نیز رشد سریع و افزایش وزن نسبتاً ناگهانی آن است و نسبت زیادی از وعده غذای گوسفند سافولک به بافت پروتئینی و تولید گوشت تبدیل می شود و همچنین در تولید مثل گوسفند سافولک هم نسبتاً فعال هستند و لذا پرورش گوسفند سافولک در اروپا و آمریکا بسیار متداول است.
25 فروردین 1399

شناخت بز سانن و بز آلپاین

شناخت عمومی بز سانن و آلپاین از نظر ظاهری در این ویدیوی آموزشی کوتاه می تواند به افرادی که برای اولین بار به موضوع پرورش بزهای سانن و آلپاین فکر می کنند کمک کند.
10 بهمن 1401

کالبد شکافی گوسفند ، علت مرگ: نفخ شکم گوسفند

کالبد شکافی گوسفند بعد از مرگ حیوان می تواند کمک زیادی به تشخیص علت مرگ گوسفند کند. با این کار می توان از بروز تلفات بیشتر در گله جلوگیری کرد.

اخبار برگزیده صنعت دامپروری

3 اردیبهشت 1403

اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403

اخبار دام طیور آبزیان اردیبهشت 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
4 فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403

اخبار دام طیور آبزیان فروردین 1403 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه
3 اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402

اخبار دام طیور آبزیان اسفند 1402 جهت استفاده دست اندرکاران صنعت دام طیور آبزیان و سایر صنایع مرتبط با این حوزه